Heracles Almelo – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing Heracles Almelo – Fortuna Sittard (11-12-2020)

Heracles Almelo opent in eigen huis het eredivisieweekend tegen Fortuna Sittard. Heracles is de ietwat teleurstellende nummer dertien van de eredivisie en speelde in de afgelopen speelronde in De Kuip tegen Feyenoord.

De Heraclieden eindigden met tien man, maar wisten wel knap gelijk te spelen. Het werd 0-0. Overigens gingen de drie duels voorafgaand aan het treffen met Feyenoord verloren tegen VVV Venlo (2-3), Ajax (5-0) en AZ (1-2). Kortom: het moet beter met Heracles.

En op papier lijkt Fortuna Sittard de uitgelezen tegenstander om punten te pakken. De ploeg van Sjors Ultee staat op de zestiende plek en kende een zwakke seizoensstart. Dat ging ten koste van Kevin Hofland die ontslagen werd.

Wel wist Fortuna het Feyenoord lastig te maken en won het van Willem II (3-2). Tegen Vitesse werd met 2-0 verloren. Net als Heracles had Fortuna Sittard er meer van verwacht.

Het lijkt er op dat deze wedstrijd niet alleen interessant, maar ook vermakelijk gaat worden. Twee ploegen op jacht naar een driepunter. Heracles is licht favoriet, maar dat is op basis van de ranglijst. Fortuna Sittard zal een positief gevoel meenemen naar Almelo, en dat kan een hoop verschil maken.

Wij voorspellen een spectaculair gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account