Heracles Almelo– PSV

Voorbeschouwing Heracles Almelo– PSV (27-09-2020)

Dat Heracles zondagmiddag verloor van Willem II was slechts bijzaak. Het ging in Almelo vooral over het gedrag van Silvester van der Water. Hij liet zaterdagavond via een whatsapp-bericht weten ziek te zijn en niet te kunnen spelen. Dat is natuurlijk niet netjes.

Van der Water wil een transfer maken en hoopt met dit gedrag een vertrek te kunnen forceren. Dat hij ooit met zijn volle verstand een contract tekende bij Heracles lijkt hij te zijn vergeten. Overigens was Heracles pas na rust volstrekt kansloos tegen de makkelijk voetballende Tilburgers.

Komend weekend komt PSV op bezoek bij Heracles. Je zult toch maar verdediger bij PSV zijn. Dan moet je extra je best doen omdat je achter je een clown hebt staan. Doelman Yvon Mvogo maakte tegen FC Groningen al een uitglijder, maar afgelopen weekend was het tegen Emmen weer raak.

In Utrecht liggen voetbalfans nog wel eens wakker van het 'Grandelletje', maar Mvogo doet de ongelukkige Franck Grandel vergeten in de eredivisie. PSV won trouwens wel. Door doelpunten van Madueke en Romero.

Natuurlijk is PSV de grote favoriet tegen Heracles, maar de vraag is welke keeper de Eindhovenaren opstellen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account