Heracles Almelo  – VVV-Venlo

Voorbeschouwing Heracles Almelo – VVV-Venlo (01-05-2021)

Heracles ontving VVV negen keer eerder in de eredivisie. In die wedstrijden wisten de Almeloërs vijf maal de punten in eigen huis te houden. Slechts één keer won VVV (1985) van Heracles.

De tukkers verkeren in goede vorm: van de laatste acht thuiswedstrijden ging er slechts één verloren. Heracles moet wel oppassen dat het niet te vroeg gepiekt heeft, want de prijzen worden pas aan het einde van de competitie verdeeld.

Dat weten ze in Venlo ook. Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht bij VVV. Trainer Hans de Koning deed zijn naam eer aan. Ja, VVV verloor met ontstellend grote cijfers van Ajax, maar verder waren er geen problemen.

Dat was mede te danken aan topscorer Giakoumakis. Hij keert tegen VVV terug na een schorsing. Maar vrij plotseling ging het mis bij VVV en nu moet men vrezen voor de degradatiestreep. Het staat op een zeventiende plaats en ziet dat concurrent Emmen in topvorm is.

Dus is de hoop in Venlo gevestigd op een nederlaag van Willem II in Utrecht op zaterdagavond. Maar VVV moet natuurlijk wel eerst zelf aan de bak en winnen van Heracles.

Dat wordt nog een flinke opgave. Heracles zal zich gesteund weten door publiek en heeft een hele aardige ploeg.

Wij voorspellen dus dat Heracles wint van VVV.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account