Heracles Almelo – Willem II

Voorbeschouwing Heracles Almelo – Willem II (10-04-2021)

Heracles staat op de negende plaats en doet dus mee in de strijd om de Play-Offs voor Europees voetbal. Daar is zo ongeveer alles mee gezegd, want Heracles is bezig aan een ietwat saai en kleurloos seizoen.

Afgelopen weekend was het kansloos tegen PSV in Eindhoven. De Brabanders wonnen met 3-0 van de Almeloërs. Daarbij had men overigens wel geluk dat PSV de krachten leek te sparen.

Bij Willem II staat alles in het teken van punten pakken in de strijd tegen degradatie. Vrouwen en kinderen eerst, zo luidt de kreet in Tilburg. Hoe het gaat gebeuren maakt niet uit, áls er maar gewonnen wordt. De nood is hoog, maar eerlijk gezegd weten wij niet hoe Willem II degradatie kan ontlopen.

Gelukkig gaan wij daar ook helemaal niet over. Daar is trainer Zeljko Petrovic voor aangesteld. Wij wensen hem heel veel succes!

In Almelo moet Heracles winnen van Willem II om mee te blijven doen om mee te blijven doen om de Play-Offs. Willem II heeft natuurlijk de punten nodig in strijd tegen degradatie.

De cijfers spreken in het voordeel van Heracles: dat won van de afgelopen 15 ontmoetingen maar liefst 10 keer van de Tilburgers.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account