PEC Zwolle – Ajax

Voorbeschouwing PEC Zwolle – Ajax (14-03-2021)

In Zwolle heeft men roerige weken achter de rug. PEC Zwolle staat momenteel op de twaalfde plek. Trainer John Stegeman werd al geslachtofferd, maar dat heeft niet voor veel betere prestaties gezorgd.

Er werd weliswaar gewonnen van sc Heerenveen, maar tegen Heracles Almelo ging het weer mis. Bert Konterman is de huidige trainer, maar misschien heeft PEC niet de selectie om mee te spelen om Europees voetbal en moeten ze dat gewoon accepteren.

Komend weekend komt Ajax op bezoek in Zwolle. De kans dat PEC van de Amsterdammers wint achten wij nihil. Ajax heeft natuurlijk veel meer kwaliteit en heeft een selectie die miljoenen waard is.

Bij PEC Zwolle kan men daar alleen maar van dromen. Ajax doet al weken wat het moet doen: winnen. De strijd om het kampioenschap lijkt een beetje gestreden en ook in Europees verband doet het elftal van Erik ten Hag volop mee.

Het enige dossier waar nog aandacht voor moet zijn werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen er op een spandoek te lezen stond dat men toch graag zou zien dat spits Brian Brobbey alsnog een jaartje bijtekent. Misschien moet Marc Overmars toch nog maar eens een kopje koffie met het team van Brobbey drinken.

We zeiden het al: wij verwachten dat Ajax probleemloos wint van PEC Zwolle.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account