PEC Zwolle – Feyenoord

Voorbeschouwing PEC Zwolle – Feyenoord (12-09-2020)

Bij PEC Zwolle weten ze één ding: het moet beter dan in de periode voor de plotselinge stop van de eredivisie. Daarom werden er enkele goede spelers aangetrokken om de selectie van John Stegeman te versterken. Rico Strieder is zo’n speler. De Duitser ontpopte zich bij FC Utrecht tot sterke strateeg, maar viel wegens blessureleed buiten de boot.

Wij denken dat PEC veel plezier aan Strieder kan beleven. Dat geldt ook voor Jesper Drost. Deze middenvelder kwam over van Heracles Almelo. Drost speelde eerder al voor PEC, maar was tussentijds ook in dienst van FC Groningen. De meest onbekende nieuwkomer is Slobodan Tedic. De huurling van Manchester City moet in Zwolle voor de goals gaan zorgen.

Feyenoord deed in de zomerperiode uitstekende zaken op de transfermarkt. Met het halen van Bryan Linssen en Mark Diemers haalden de Rotterdammers twee eredivisiespelers met ervaring in huis. Beide spelers maakten bij respectievelijk Vitesse en Fortuna Sittard veel indruk.

Onder Dick Advocaat groeide Feyenoord een jaar geleden uit van lachertje tot kampioenskandidaat. Het aanblijven van de ervaren toptrainer is dan ook een groot voordeel voor de Rotterdamse club die graag echt wil meestrijden om de titel.

Voor ons is het simpel: Feyenoord is de favoriet in dit duel. De Rotterdammers willen graag een goede start maken en Advocaat kennende hamert hij hier flink op.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account