PEC Zwolle – PSV

Voorbeschouwing PEC Zwolle – PSV (18-10-2020)

PEC Zwolle is misschien wel de raarste ploeg van de eredivisie. Zo op papier raak je niet snel onder de indruk, maar bij vlagen laat PEC zien leuk met de bal om te kunnen gaan. Er werd in de interlandperiode geoefend tegen FC Utrecht en dat treffen eindigde in een gelijkspel.

Ondertussen staat PEC op de negende plaats in de eredivisie en moet het komende speelronde tegen PSV. En dat PSV wist een stunt van jewelste te realiseren door wereldspits Mario Götza te contracteren. Als de Duitser in Eindhoven fit weet te worden is hij een absolute garantie voor doelpunten.

Je zult toch maar een fanatieke PSV-fan zijn en zo'n topspeler door de coronamaatregelen niet live kunnen aanschouwen het shirt van jouw club. Wat een rottijd. Overigens zal Götze niet voor weinig komen voetballen in Brabant, dus het is de taak voor de clubleiding dat er geen onvrede ontstaat.

Natuurlijk is PSV de favoriet tegen PEC, maar in Zwolle (we zeiden het al) heeft men een raar ploegje. Misschien zit er een stuntje in voor de ploeg uit Overijssel en wordt het gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account