PSV – Ajax

Voorbeschouwing PSV – Ajax (28-02-2021)

PSV stond tegen Vitesse op achterstand, maar wist de problemen op de lossen en met 1-3 te winnen. De Eindhovenaren zijn niet in vorm en niet bij machte om een rol te spelen in de titelstrijd.

In die strijd is de komende wedstrijd tegen Ajax van cruciaal belang. Er wordt overigens gefluisterd dat Mo Ihataren in gesprek zou zijn met de Amsterdammers. Trainer Schmidt doet de club meer slechts dan goeds door talenten zo ontevreden te maken.

Bovendien maakt hij zichzelf wekelijks belachelijk. Dat past niet bij een club als PSV. Overigens is deze week cruciaal voor de Eindhovenaren, want ook op Europees gebied ziet het er niet best uit voor PSV.

Hoe anders is dat bij Ajax? De ploeg van Erik ten Hag staat met één been in de volgende ronde van de Europa League, is op koers voor het kampioenschap en wint ook de minder goede wedstrijden.

Tegen Sparta bijvoorbeeld. Ajax had in de Johan Cruijff Arena geen probleem met de Rotterdammers. Al bij rust was de wedstrijd gespeeld. Ten Hag moet een tevreden mens zijn. Ondanks de problemen rond Onana.

Als Ajax wint in Eindhoven is het zo goed als zeker van het kampioenschap. Als het verliest moet het nog langer geduld hebben, maar volgens ons wint Ajax en wordt het ook kampioen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account