PSV – AZ

Voorbeschouwing PSV – AZ (13-01-2021)

PSV dacht tegen Ajax op rozen te zitten. Twee doelpunten van Zahavi zorgden voor de 2-0 voorsprong. Vlak voor rust zorgde Quincy Promes voor de aansluiting, Net na de thee dacht Sebastién Haller voor de gelijkmaker te zorgen, maar hij stond buitenspel.

Uiteindelijk was het Antony die de gelijkmaker maakte. Hoewel Ajax, over de hele wedstrijd genomen, de sterkere ploeg was, werden de punten verdeeld en daar zal niemand in Eindhoven erg veel moeite mee hebben.

Tegen AZ zal PSV willen winnen. De Alkmaarders begonnen 2021 met een ietwat teleurstellend gelijkspel in Zwolle waar het tegen PEC 1-1 werd door doelpunten van Clement en Midtsjö. AZ staat op de vijfde plaats en laat soms op gekke momenten punten liggen. Dan zul je net zien dat er tegen PSV een goed resultaat behaald wordt.

Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat PSV de favoriet is in het eigen Philips Stadion. Het wordt hoe dan ook interessant om te zien hoe deze twee ploegen elkaar gaan bestrijden. Is PSV aanvallend bij machte om het de sterke defensie van AZ moeilijk te maken? Of gaan de Eindhovenaren er stug overheen?

Wij denken dat PSV wel meer kans maakt op een overwinning. Dus wij vullen dat in.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account