PSV – FC Twente

Voorbeschouwing PSV – FC Twente (06-02-2021)

PSV ging zondag toch redelijk onverwacht onderuit bij Feyenoord. De eretreffer van Ibarhim Sangare kwam veel te laat om het de Rotterdammers nog moeilijk te maken. Die hadden via Diemers, Berghuis en Linssen al een flinke voorsprong genomen.

PSV staat nu op de tweede plaats, maar wel met een achterstand van zeven punten. De Eindhovense club had zich de zogenaamde superjanuari vast ander voorgesteld. Ajax staat er op dit moment veel beter voor in de strijd om de titel, en dat moet een beetje pijn doen bij PSV.

Maar als Ajax komend weekend verliest en PSV wel wint, is de achterstand natuurlijk kleiner. Eens kijken: PSV ontvangt FC Twente in het eigen Philips Stadion. Twente is bezig aan een heel aardig seizoen en staat op de zevende plaats.

De laatste vier wedstrijden werden echter niet gewonnen. Tegen Ajax en VVV werd er zelfs verloren terwijl de punten werden gedeeld met Sparta en FC Groningen. De doelstelling van FC Twente is het plaatsen voor de play-offs en daarvoor liggen de Tukkers uitstekend op koers. Maar dan moet je niet te vaak verliezen.

PSV is de favoriet tegen FC Twente. Dat weten ze in Eindhoven en Enschede ook. Wij voorspellen dat de Brabanders winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account