PSV – Feyenoord

Voorbeschouwing PSV – Feyenoord (14-03-2021)

In Eindhoven wordt overwogen om de naam van PSV te veranderen in FC Schmidt. De Duitse trainer heeft bij de club wel heel veel te vertellen.

De vraag is of dat op de langere termijn een verstandige beslissing is, want voorlopig zien we nog geen wonderen gebeuren bij PSV waar regelmatig toch wat zwak wordt gevoetbald.

In Sittard werd er weliswaar van Fortuna Sitard gewonnen, maar groots was het allemaal niet. Doelpunten van Non Madueke en Eran Zahavi (twee keer) zorgden voor de zege.

Misschien moet PSV terug naar de roots en met een aantal leuke jonge Brabantse talenten gaan spelen. De boel opbouwen en dan komen tot een ploeg waar je je als supporter mee kunt identificeren.

En dat laatste geldt ook voor Feyenoord. Echte boegbeelden lopen er bij de Rotterdammers niet meer rond. Feyenoord, toch ooit een club met Rotterdamse mentaliteit van mouwen opstropen en niet zeiken is nu een club met zeurende jongetjes geworden.

Maar goed: die jongetjes wonnen wel probleemloos van VVV uit Venlo afgelopen weekend. 6-0 werd het. Dat is toch heel aardig, maar VVV-Venlo bood wel weinig tegenstand.

Komende zondag staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. PSV wint die wedstrijd. Op z’n sloffen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account