PSV – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing PSV – Fortuna Sittard (04-10-2020)

PSV liep afgelopen weekend schade op tegen Heracles in Almelo. De Eindhovenaren lieten zich niet van hun beste kant zien en speelden een matige wedstrijd. Het werd uiteindelijk 1-1. PSV is nog geen swingend geheel dat wedstrijden gemakkelijk naar zijn hand zet.

Nu hebben ze Sangaré uit Ivoorkust aangetrokken in de hoop dat hij het tij kan keren. We moeten het afwachten. In elk geval is er genoeg aan de winkel voor de technische staf van PSV dat komende speelronde in het eigen stadion speelt tegen Fortuna Sittard.

Ook Fortuna speelde afgelopen weekend gelijk. Tegen AZ werd het 3-3. Dat is knap, zeker als je bedenkt dat AZ vijf minuten voor tijd nog een vrij riante voorsprong had. Fortuna Sittard bleek een ploeg met karakter te hebben en trok in de zesde minuut van de blessuretijd nog een punt over de streep door een treffer van Flemming.

Tegen PSV wil Fortuna Sittard natuurlijk ook graag stunten. Maar dat wordt wel lastiger. Zeker omdat PSV in het eigen Philips Stadion speelt en gewoonweg meer kwaliteiten heeft.

Maar met een goede mentaliteit kan Fortuna het ook PSV lastig maken. Toch denken wij dat PSV wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account