PSV – RKC Waalwijk

Voorbeschouwing PSV – RKC Waalwijk (23-01-2021)

Op de derde plaats in de eredivisie komen we PSV tegen. De ploeg uit Eindhoven had graag iets hoger gestaan en blies na de komst van trainer Roger Schmidt hoog van de toren.

De Duitser is nu ongeveer een half seizoen bezig en profileert zich vooral als een wijsneus. Bovendien is zijn gedrag na de wedstrijd tussen (de leuke) wedstrijd tussen Sparta en PSV kinderachtig en onbenullig te noemen.

De oefenmeester haalde verbaal uit naar scheidsrechter Nijhuis, maar kan zich beter druk maken om zijn eigen ploeg. Drie treffers incasseren tegen Sparta is niet goed genoeg voor een zelfbenoemde kampioenskandidaat.

Aanstaande zaterdag komt RKC op bezoek in het Philips Stadion. De Waalwijkers zijn in alles een tegenpool van de provinciegenoot uit Eindhoven. Bij PSV klutst het geld tegen de plinten, heeft men een groot indrukwekkend stadion en speelt het over het algemeen onder de maat.

RKC heeft een smalle bankrekening, speelt in een leuk verbouwd fietsenhok (waar het prettig toeven is) en speelt met het beschikbare spelersmateriaal boven alle verwachting en leuk voetbal.

Nu is het niet zo dat we verwachten dat RKC wint, maar wat ons betreft heeft het op dit moment een hogere gunfactor dan PSV en dat is vooral te danken aan het gedrag van de trainer.
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account