PSV – Vitesse

Voorbeschouwing PSV – Vitesse (21-02-2021)

In Eindhoven willen ze zo graag meedoen om de titel, maar tot nu toe is PSV afhankelijk van een misstap van Ajax. En het liefst twee.

Maar die misstap lijkt voorlopig niet te komen: Ajax wint ook de slechtere wedstrijden en heeft simpelweg een sterker elftal dan PSV. Als je ambities hebt, moet je wel in Den Haag winnen en tot de laatste seconde top zijn.

Dat ging afgelopen weekend mis toen Michiel Kramer in de 93e minuut de gelijkmaker kon maken en PSV de punten met ADO moest delen. Een dure fout, zo zal later blijken.

Vitesse leek lange tijd een stiekeme titelkandidaat die zonder veel aandacht meedeed, maar het is de afgelopen weken helemaal mis bij de Arnhemmers. Er worden nauwelijks nog punten gepakt na de forse nederlaag bij VVV in Venlo.

Vitesse lijkt te zijn afgestopt door een Griekse spits. En dat terwijl het ooit, lang geleden elke week de sirtaki danste. De Arnhemse club kende zware periodes, maar wist telkens te overwinnen.

Ondanks het gebrek aan een echt voetbalgevoel is er bij Vitesse de laatste jaren wel sprake van sportieve prestaties. Als ze dat stabiel weten te maken kan er wat moois groeien.

Wij voorspellen dat Vitesse zich in Eindhoven op gaat richten en (met een beetje geluk) wint van PSV.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account