PSV – VVV-Venlo

Voorbeschouwing PSV – VVV-Venlo (22-12-2020)

PSV is de huidige nummer 2 van de eredivisie. Even stonden de Eindhovenaren gelijk met koploper Ajax na de overwinning op RKC van zaterdagavond. PSV speelde niet eens zo goed, maar won uiteindelijk wel zonder al te veel problemen van RKC: 1-4.

Mohamed Ihattaren scoorde net als tegen FC Utrecht weer van buiten de zestien. Dat is natuurlijk goed nieuws voor voetballiefhebbers. Een fitte Ihattaren is een smaakmaker waar het prettig naar kijken is. Voor PSV is te hopen dat de jonge speler deze vorm kan vasthouden en vaker belangrijk kan zijn voor zijn ploeg. Dan kan PSV aan de inhaalrace beginnen.

Bij VVV Venlo is er minder positiefs te melden. De Limburgse club verloor. Dit keer was FC Twente te sterk. Die club heeft afgelopen weekend met 1-2 gewonnen op bezoek bij VVV-Venlo. Voor Danilo viel er dubbel feest te vieren, want door zijn treffer heeft hij directe opponent Giorgos Giakoumakis en Feyenoorder Steven Berghuis afgeschud aan de leiding van de topscorerslijst.

Maar goed: VVV dus. Dat heeft betere tijden gekend. Het zit allemaal niet mee dit seizoen. Het moge duidelijk zijn dat de 0-13 nederlaag tegen Ajax het dieptepunt was in de eerste competitiehelft.

PSV is natuurlijk de grote favoriet tegen VVV. PSV is redelijk in vorm en dat kun je van VVV niet zeggen. Bovendien hebben de Eindhovenaren een veel sterkere selectie.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account