RKC Waalwijk – Ajax

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – Ajax (11-04-2021)

RKC Waalwijk is sinds 1984 een vaste waarde in het betaalde voetbal en had met icoon Leo van Veen niet alleen een sterke speler, maar ook een trainer die de harten in Waalwijk wist te veroveren.

Later werd Martin Jol de grote man die RKC naar het succes dreef. Die tijden zijn voorbij, maar RKC is dit seizoen wel bezig aan een leuke en goede jaargang. Trainer Fred Grim verdient daarvoor alle complimenten. De oud-keeper stond in zijn actieve loopbaan onder contract bij twee clubs: Cambuur Leeuwarden en… Ajax.

En laat nu de Amsterdammers net de volgende tegenstander van RKC zijn. Trainer Erik ten Hag heeft de boel bij Ajax goed op de rit. In de eredivisie heeft Ajax van niemand iets te vrezen en stevent het elftal af op het kampioenschap zonder enige bedreiging van PSV te voelen. Ook in de Europa League en beker doet Ajax nog gewoon mee.

Kortom: Ten Hag zit stevig in het zadel in de Johan Cruijff Arena. Goed, tegen Heerenveen was het niet heel fantastisch. Maar als je die wedstrijden ook wint, weet je dat het wel snor zit.

RKC Waalwijk zal willen stunten tegen Ajax, maar wij denken niet dat dat er echt in zit. Wij voorspellen dus een overwinning voor de Amsterdammers.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account