RKC Waalwijk – Feyenoord

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – Feyenoord (25-10-2020)

We zouden het bijna vergeten, maar RKC Waalwijk is ook dit jaar gewoon van de partij in de eredivisie. Met enig geluk kon het profiteren van de coronamaatregelen en op het hoogste niveau actief blijven. Daar staan de Waalwijkers nu op de vijftiende plaats.

Als dat zo blijft is iedereen tevreden. Maar het moge duidelijk zijn dat RKC het ook komende maanden niet gemakkelijk gaat krijgen. Dat is niet erg, maar wel jammer. RKC is toch een leuke club in de eredivisie.

Feyenoord speelde afgelopen weekend in de Rotterdamse stadsderby gelijk tegen Sparta. Het werd 1-1 en de ploeg van Dick Advocaat staat weer even met beide benen op de grond. Het was zwak wat Feyenoord liet zien. Niet voor niets werd de schandalige overtreding van Toornstra het meest herhaald in de afgelopen dagen. Het is opmerkelijk dat hij op het veld mocht blijven staan.

Feyenoord heeft een zeer aardige verdediging en met Steven Berghuis natuurlijk een smaakmaker in de aanval. Kampioen worden lijkt ons een flinke opgave voor de Rotterdammers, maar een plek in de top 3 lijkt al vast te staan.

En dus is Feyenoord ook de favoriet in Waalwijk en verwachten wij een redelijk eenvoudige overwinning op RKC.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account