RKC Waalwijk – VVV-Venlo

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – VVV-Venlo (04-12-2020)

Onder leiding van scheidsrechter De Graaf zal er zaterdagmiddag worden afgetrapt in Waalwijk. Daar komt VVV-Venlo op bezoek bij RKC Waalwijk. Laatstgenoemde ploeg won twee van de laatste 7 wedstrijden van VVV en is bezig aan een goede reeks.

Dat hadden niet veel mensen verwacht. De ploeg van Fred Grim laat zien leuk te kunnen voetballen en haalt regelmatig een punt binnen. Wel is RKC met acht treffers de minst productieve ploeg van de eredivisie.

Opmerkelijk is dat de spits van tegenstander VVV in zijn eentje al negen keer heeft gescoord. Giakoumakis blijkt een voltreffer met een neusje voor de goal. Menig eredivisieclub had er graag zo eentje in zijn selectie gehad. Hans de Koning, in het verleden nog trainer van RKC, mag zijn handen dicht knijpen met zo’n aanvallende verrassing.

Toch staat slechts op de dertiende plaats en heeft het net zoveel punten als RKC. Wie deze wedstrijd gaat winnen zal deels afhangen van de vorm van de dag. Dat lijkt in het voordeel van de thuisclub.

Maar als het even tegen zit, kan VVV ook gewoon winnen in Waalwijk. Als we echt een voorspelling moeten doen vullen we een gelijkspel in.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account