sc Heerenveen – PSV

Voorbeschouwing sc Heerenveen – PSV (06-12-2020)

Wat is er aan de hand met sc Heerenveen? De club ging nog zo fier aan de leiding, maar is nu gewoon in de subtop terecht gekomen. Op zich is dat al knap, maar een vliegende start geeft hoop. Uit de laatste drie wedstrijden werden slechts twee punten behaald.

De Friezen laten bij tijd en wijle uitstekend voetbal zien, maar zijn ook erg wisselvallig. De beloning mag ook vaak groter zijn.

Op de derde plaats, achter Ajax en Vitesse, vinden we PSV terug. De Eindhovenaren zijn bezig aan een matig seizoen, gaven alle macht in handen van een Duitse trainer die van een perfecte voetbalavond sprak na een draak van een wedstrijd tegen Sparta.

Daarmee beledigde bij alle fans van de Eindhovense club. Zijn geluk is dat die fans, net als alle voetbalfans, thuis zaten te kijken. Het moet bij PSV snel beter. Anders kan het in Brabant een onrustige en hete winter worden. Zeker als de fans weer welkom zijn in het Philips Stadion.

Maar nu dus eerst de uitwedstrijd in Friesland. Heerenveen ontving PSV 27 keer eerder in eigen huis. Zeven keer bleven de punten in het Abe Lenstra Stadion, en twee keer won PSV.

De laatste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel. En dat is precies wat we nu ook voorspellen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account