sc Heerenveen - VVV Venlo

Voorbeschouwing sc Heerenveen – VVV Venlo (26-09-2020)

Sc Heerenveen is de nieuwe koploper van de eredivisie. De Friezen wonnen zaterdagavond met 1-3 van Fortuna Sittard. Natuurlijk is de competitie pas twee wedstrijden oud, maar een goed begin is het halve werk, denkt men in de Abe Lenstra Stadion.

Wij denken niet dat Heerenveen een rol in de top drie gaat spelen, maar een plekje in het linkerrijtje lijkt ons zeker haalbaar. Zeker als de Veermannen in vorm blijven.

VVV-venlo was voor het weekend nog koploper, maar speelde gelijk tegen FC Utrecht. In De Koel werd het 1-1 en had VVV geluk dat de Domstedelingen niet scherp genoeg waren voor het doel. Toch liet VVV zien dat het een moeilijk te bespelen ploeg kan zijn en heeft het een gevaarlijke en snelle aanval. De Venlonaren willen ongetwijfeld in het linkerrijtje eindigen, maar het is de vraag hoe haalbaar dit zal zijn op de langere termijn.

Wie de wedstrijd gaat winnen is de grote vraag. Geeft de koppositie sc Heerenveen de welbekende vleugels? Of is VVV extra gemotiveerd om de koppositie te pakken?

Als VVV net zo verbeten speelt als tegen Utrecht, maken de Limburgers een goede kans om te winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account