Sparta Rotterdam – Ajax

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – Ajax (13-09-2020)

Sparta Rotterdam is één van de meest sympathieke clubs van Nederland. Het mooie is dat Sparta speelt in het bijzondere en sfeervolle Kasteel en met Tom Beugelsdijk een iconische speler heeft aangetrokken. Een type als Beugelsdijk werk hard, wordt snel populair bij de supporters en zit nooit om een goed verhaal verlegen.

Daarnaast brengt de Hagenees een brok aan voetbalervaring mee. Kortom: slimme aankoop! Dat ook de sterke verdediger Bart Vriends zijn contract verlengde zal menig Spartaan goed doen. De verwachtingen zijn altijd hooggespannen op Spangen. Men heeft er zin in. Sparta opent het seizoen op zondagmiddag in een thuisduel tegen Ajax.

En met Ajax hebben we meteen de grote favoriet van dit seizoen te pakken. De Amsterdammers verloren met Donny van de Beek en Hakim Ziyech weliswaar de beste spelers van de eredivisie, maar maakten toch indruk in de voorbereiding. Erik ten Hag kan beschikken over een uitstekende selectie, maar zag zich ongetwijfeld zorgen maken over sterkhouder Daily Blind. De verdediger kampt met een vervelend probleem rond zijn hart. Dat is iets om goed in de gaten te houden.

Ondanks alles zal Ajax natuurlijk de drie punten willen pakken op Het Kasteel en wij denken dat dat gewoon lukt.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account