Sparta Rotterdam – Feyenoord

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – Feyenoord (10-01-2021)

Sparta eindigde het jaar 2020 op de negende plaats. Dat is opvallend, want in eerste instantie zou je de Rotterdammers niet direct in het linkerrijtje verwachten. Toch is de ploeg van Henk Fraser bezig aan een uitstekend seizoen.

Op het kasteel zal men niet direct verwachten dat de Play-offs om Europees voetbal in beeld komen, maar alles wat binnen is, is maar binnen. Kortom: geen vuiltje aan de lucht bij Sparta dat 2021 begint met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

De grotere stadgenoot had in 2020 een heel goed jaar. De Rotterdammers bleven bijna het hele jaar ongeslagen in eigen land. Dat was vooral te danken aan Dick Advocaat. De ervaren trainer liet Feyenoord vol vertrouwen op het veld staan, maar liet ook weten na zijn klus in De Kuip te stoppen met zijn actieve loopbaan als trainer/coach.

Hij zal worden opgevolgd door Arne Slot die onlangs de zak kreeg bij AZ omdat hij met Feyenoord in gesprek was. Dick Advocaat zal zich verheugen op de wedstrijd bij Sparta. Immers: in het kasteel is het altijd prettig toeven. Maar dan moet het wel uitverkocht zijn.

Nu zullen de Feyenoorders in een leeg stadion aantreden tegen de kleinere stadsgenoot en moet er gewonnen worden. Wij denken dat dat lukt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account