Sparta Rotterdam – PSV

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – PSV (16-01-2021)

Een doelpunt van Thy na een krap uur spelen maakte een einde aan de goede reeks van Fortuna Sittard. Na vijf wedstrijden zonder nederlaag was Sparta met 0-1 te sterk deze week.

In een ietwat armoedige eerste helft gebeurde maar weinig, maar dat werd in de tweede helft goed gemaakt. Eerst kreeg Thy een aardige mogelijkheid die werd gestopt door de doelman van Fortuna, maar even later was de 0-1 alsnog een feit.

Sparta is bezig aan een goed seizoen en kan tegen ploegen als Fortuna Sittard voor leuke verassingen zorgen. Tegen PSV zal dat anders zijn.

In Eindhoven staat iedereen op scherp na de 1-3 nederlaag tegen AZ. Twee doelpunten van Koopmeiners (waaronder één treffer van absolute wereldklasse, met een beetje geluk) en één van Stengs waren nodig om PSV pijn te doen.

Daar kon Max namens de Eindhovenaren maar één goal tegenover stellen. Dat was niet genoeg. Een gelijkspel tegen Ajax is leuk, maar niets waard als je daarna van AZ verliest. Haakt PSV nu al af voor de titelstrijd?

Tegen Sparta verwachten wij in elk geval een getergd PSV. Dat is ook de reden dat we een Brabantse overwinning verwachten in Rotterdam.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account