Vitesse – ADO Den Haag

Voorbeschouwing Vitesse – ADO Den Haag (09-04-2021)

Vitesse staat op de vierde plek in de eredivisie en won afgelopen speelronde met 1-2 van FC Twente. De grote man bij de Arnhemmers was Ousama Tannane.

Hij besliste met twee penalties de wedstrijd in het voordeel van Vitesse. Tannane is sowieso bezig aan een uitstekend seizoen. Hij is, samen met Bazoer, heel belangrijk voor Vitesse. Zijn loopbaan is opmerkelijk.

Na goede periodes bij Heerenveen en Heracles Almelo koos de aanvaller voor een avontuur in het buitenland. Bij het Frans Saint-Etienne en het Spaanse Las Palmas functioneerde hij goed, maar kon hij geen echte stempel drukken, waarna hij via FC Utrecht terugkeerde naar de eredivisie.

In Utrecht was men hem al snel zat en maakte Tannae ruzie met het publiek. Bij Vitesse lijkt hij zich thuis te voelen en functioneert hij boven alle verwachtingen. De vraag is hoelang Vitesse hem kan behouden.

ADO Den Haag heeft de rol van Willem II als slechtste elftal van de eredivisie overgenomen. In de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht van afgelopen zondag had ADO helemaal niks te vertellen en moest het blij zijn dat Utrecht het na de thee wel welletjes vond.

Vitesse is tegen ADO Den Haag de grote favoriet en gaat winnen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account