Vitesse – FC Twente

Voorbeschouwing Vitesse – FC Twente (14-02-2021)

Hoe zou Thomas Letsch zich voelen? De trainer van Vitesse stond een paar weken geleden met zijn elftal op de tweede plaats in de eredivisie, maar zag alles in elkaar storten.

Een nederlaag in Venlo (4-1) tegen VVV, een gelijkspel in eigen huis tegen RKC Waalwijk en afgelopen zaterdag een verlies in en tegen Heerenveen.

Wat is er aan de hand met de Arnhemse ploeg? Zijn het de zenuwen? Nu eenmaal het K-woord (kampioenschap) is gevallen is er niks meer over van de briljante ingevingen van Vitesse. Letsch is momenteel niet te benijden.

Ron Jans is dat wel. De trainer van Twente zag zijn elftal weliswaar verliezen van PSV, maar dat is natuurlijk geen schande. Zeker niet voor een elftal waar vooraf niemand iets van verwacht had.

Nu vinden we de ploeg uit Enschede terug op een keurige zevende plaats en zien we dat menig tegenstander het moeilijk heeft met de snelle aanvallers van FC Twente. De tukkers lijken zich te gaan plaatsen voor de play-offs, maar moeten nog flink wat wedstrijden gespeeld worden.

Eén daarvan is de uitwedstrijd tegen Vitesse die komend weekend op het programma staat. Twee goede en leuk spelende elftallen. Wij denken dat het gelijk gaat worden in Arnhem.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account