Vitesse – Heracles Almelo

Voorbeschouwing Vitesse – Heracles Almelo (03-10-2020)

Natuurlijk was het Bazoer die een fraaie treffer maakte tegen zijn oude club Ajax, maar aan de kant van Vitesse was er eigenlijk maar één man die de show wist te stelen: Danilho Doekhi. Hij speelde erg sterk en Ajax had moeite om hem af te stoppen.

Vitesse heeft sowieso een hele leuke ploeg. Tannane, die zich misdroeg bij FC Utrecht, lijkt zich hervonden te hebben en speelt een belangrijke rol in het elftal van trainer Thomas Letsch. Als het echt gaat lopen kan Vitesse wel eens een grote rol spelen in de eredivisie van 2020-2021.

Het meest opmerkelijke moment in de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV was het moment dat de wedstrijd drie minuten stil lag omdat de VAR een overduidelijke buitenspelsituatie moest beoordelen. Hiermee werd aangetoond dat supporters in het stadion niet meer belangrijk zijn en dat er geen vertrouwen was in de grensrechter die zijn werk uitstekend had gedaan.

De goal van Szöke werd terecht afgekeurd en tegen PSV was de eindstand 1-1. En daar is niks mis mee.

In Arnhem wil Vitesse graag winnen van Heracles. Dat moet kunnen, want Vitesse maakt tot op heden meer indruk dan Heracles.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account