Vitesse – PSV

Voorbeschouwing Vitesse – PSV (25-10-2020)

Vitesse won netjes van ADO Den Haag en staat op een keurige derde plek in de eredivisie. Eén van de sterke spelers die seizoen is Oussam Tannane. Hij wisselt geniale passes af met flitsende acties en is een plaag voor elke tegenstander.

Maar: hij staat ook bekend als een lastig mannetje. Bij FC Utrecht kreeg hij het na een paar mindere optredens aan de stok met het publiek en het was dan ook wachten op het moment dat het mis zou gaan bij Vitesse. Afgelopen weekend was het zo ver. 'Mafkees, beet de aanvallende middenvelder de scheidsrechter meerdere malen toe, ook na zijn rode kaart. Resultaat: een wedstrijd schorsing. Eentje slechts.

In Eindhoven zullen ze het nieuwe over de rode kaart van Tannane wel met plezier ontvangen hebben. Iemand die zo in vorm is heb je liever niet tegen je op het veld. Alleen daarom al is PSV favoriet tegen de Arnhemmers. De andere reden is een Duitser die Mario Götze heet.

Afgelopen weekend bewees hij meteen zijn waarde. Nog voordat de verbazing over zijn basisplaats voorbij was, had hij al gescoord. Dat kenmerkt de echte toppers. Met Götze heeft PSV een spits van wereldniveau in huis gehaald. Dan reis je wel met een lekker gevoel af naar de Gelredome.

Zoals gezegd: wij denken dat PSV favoriet is en dat de uitstekende Vitesse-doelman Pasveer een zware middag tegemoet gaat.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account