VVV-Venlo – Ajax

Voorbeschouwing VVV-Venlo – Ajax (24-10-2020)

VVV uit Venlo staat op de negende plaats in de eredivisie en is dus prima begonnen aan het seizoen. De club uit Noord-Limburg is natuurlijk een vaste waarde in de eredivisie, maar staat iets te vaak in het rechterrijtje. Dat is niet erg, maar het zou leuk zijn als VVV een keer mee kan strijden om Europese tickets.

De tegenstander van aankomend weekend doet dat natuurlijk altijd wel. En als het een keer mis dreigt te gaan, zijn de poppen aan het dansen in Amsterdam en breekt er crisis uit. Ajax is het natuurlijk aan zijn stand verplicht om elk jaar Europees voetbal te spelen en mee te strijden om het kampioenschap.

Dat was tegen Heerenveen wel goed te zien want de ploeg van trainer Erik ten Hag liet weinig heel van de Friezen die ook moesten toezien hoe Davy Klaassen een uitstekende rentree maakte in de Johan Cruijff Arena.

In Venlo is Ajax de favoriet en moet het winnen. Natuurlijk hebben de Amsterdammers een Europese wedstrijd tegen Liverpool in de benen, maar wij voorspellen toch de winst voor Ajax.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account