VVV-Venlo – AZ

Voorbeschouwing VVV-Venlo – AZ (20-02-2021)

VVV heeft met Giakoumakis nog steeds een wonderkind in huis. De Griek kreeg gezelschap van landgenoot Donis, maar je kunt je afvragen of dat nou wel een verstandige zet is geweest.

De twee Grieken waren tegen FC Utrecht wel erg zelfzuchtig en hadden weinig oog voor elkaar. Juist samenwerking kan een ploeg als VVV verder helpen tegen elftallen met meer kwaliteit. Dat Donis kan voetballen staat vast. Maar er moet wel wat gedaan worden aan de samenwerking om tot goede prestaties te komen.

In Heerenveen deed AZ wat het moest doen. Vlak na rust stonden de Alkmaarder op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar sc Heerenveen scoorde tegen via nieuwkomer Lasse Schone. Daardoor werd het nog even spannend, maar een minuut of tien voor het laatste fluitsignaal gooide Gudmundsson de wedstrijd met de 1-3 op slot. Daarmee klimt AZ op tot de derde plaats en dat is hoger dan men aan het begin van de competitie had gedacht.

Komend weekend reist AZ af naar VVV. Daar moeten de Alkmaarders niet te licht over denken, want in Venlo kunnen grote ploegen stranden. Was het niet Vitesse dat de motor vast zag lopen in Limburg?

AZ is dus gewaarschuwd, al verwachten wij toch een overwinning voor de rood-witten.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account