VVV-Venlo - FC Utrecht

Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Utrecht (18-09-2020)

Wie had dat gedacht? VVV uit Venlo is de huidige koploper van de eredivisie! Dat komt niet vaak voor bij de Limburgse club. Maar in een spectaculaire wedstrijd won VVV van FC Emmen. Maar liefst 3-5 werd het in Stadion De Oude Meerdijk.

Daarbij was een hoofdrol weggelegd voor de Griekse spits Giakoumakis die drie keer scoorde. Kortom: deze wijk schijnt de zon extra fel in Venlo en omgeving!

Bij FC Utrecht hebben ze nog geen eredivisieminuten gemaakt. De KNVB besloot Utrecht rijkelijk laat in te lichten over het niet doorgaan van de wedstrijd tegen AZ. In de Domstad zijn ze woedend op de beleidsbepalers in het nabijgelegen Zeist. Natuurlijk stond iedereen te trappelen om weer 'voor het echie' te kunnen spelen.

Zeker omdat het al een tijd geleden was dat er eredivisievoetbal in de Galgenwaard te zien was. De fans van FC Utrecht zullen nog even geduld moeten hebben, want hun club speelt vrijdagavond eerst uit.

In Venlo dus. FC Utrecht zit in een jubileumjaar en wil het seizoen goed beginnen. Het heeft de nodige versterkingen aangetrokken. Daarom voorspellen wij een Utrechtse overwinning op VVV.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account