VVV-Venlo – Feyenoord

Voorbeschouwing VVV-Venlo – Feyenoord (13-12-2020)

VVV neemt het in de eigen Koel op tegen Feyenoord. Dat is zo’n affiche waar je als liefhebber van de vaderlandse eredivisie blij van wordt. In normale tijden dan. Een uitverkocht stadion De Koel is sfeervol, maar blijft iets kneuterigs hebben.

Dat is natuurlijk ook gewoon lekker. Zeker omdat VVV vaak in dit soort wedstrijden voor spektakel kan zorgen en soms verrassend kan optreden.

Zeker nu Feyenoord tekenen van verval begint te tonen. Na maandenlang zonder nederlaag, ziet iedereen dat de vermoeidheid toe begint te slaan. De ploeg van Dick Advocaat is onderhevig aan slijtage.

Diezelfde Advocaat liet overigens weten na dit seizoen met pension te gaan. Dat hebben we vaker gehoord, maar zeker is dat hij vertrekt bij Feyenoord na deze jaargang van de eredivisie. Zijn opvolger is ook al bekend. Dat is de man die vorige week na een kop koffie in De Kuip werd ontslagen door AZ.

Arne Slot liet bij de Alkmaarders zien dat hij weet hoe je een ploeg aan het voetballen krijgt. Ondertussen heeft Feyenoord een Amerikaans bedrijf ingehuurd om de club door te lichten. De resultaten zijn tot dusver veelbelovend. Feyenoord moet aanvallend dominant zijn. Het zijn de loze kreten die je bij elke club eens in de zoveel tijd hoort.

Oja, VVV-Venlo – Feyenoord. Wij denken dat het eindigt in een gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account