VVV-Venlo – PSV

Voorbeschouwing VVV-Venlo – PSV (11-04-2021)

Lange tijd leek VVV-Venlo probleemloos door de eredivisie te stappen dit seizoen, maar de laatste maanden zijn zorgelijk voor de ploeg uit Venlo.

Inmiddels is VVV afgedaald naar de zestiende plaats en moet het serieus bang worden voor degradatie. Zeker nu FC Emmen een grootse opleving lijkt te hebben. Jos Luhukay heeft de verantwoording gekregen. Het is nu aan hem om VVV te behoeden voor degradatie.

Komend weekend komt PSV op bezoek. Dat is geen prettig vooruitzicht voor een elftal in nood. PSV had weliswaar op meer gehoopt en mee willen strijden om het landskampioenschap, maar is nog altijd de grote favoriet op bezoek in Stadion De Koel.

De Eindhovenaren zijn dit seizoen vooral in het nieuws door onrust. Soms zorgt de trainer daarvoor, maar nu is het wonderkind Mo Ihattaren die in de camera stond te schreeuwen. Op zich begrijpelijk, zeker voor een jongen van zijn leeftijd die wel heel veel bagger over zich uitgestort heeft gekregen.

Maar hij verdient nu een grote-mensen-salaris en daar hoort ook bepaald gedrag bij. Laten we hem dit gewoon vergeven en hopen dat we snel weer kunnen genieten van zijn voetbalkunsten, want dat hij talent heeft staat als een paal boven water.

PSV is in Venlo de favoriet en wij denken dat ze die rol gewoon waar gaan maken.
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account