VVV-Venlo – Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing VVV-Venlo – Sparta Rotterdam (07-02-2021)

Wat is VVV toch een leuke club. De ploeg van trainer Hans de Koning krijgt het toch elke keer voor elkaar om een belangrijke rol op te eisen in de eredivisie.

Eerst door met recordcijfers te verliezen van Ajax dat nu een doelsaldo heeft waar nooit meer iemand voorbij komt, daarna door totaal onverwacht Vitesse te verslaan en de top drie overhoop te gooien.

En dat allemaal dankzij de aankoop van een Griekse spits waar nog nooit iemand van gehoord had, maar die nu langzamerhand een fenomeen begint te worden. Giorgos Giakoumakis wordt de VVV-spits die niemand in Venlo nooit vergeet, maar die bijna niemand ooit zag voetballen.

Maar ook bij Sparta is er bijna niemand die de huidige selectie heeft zien spelen. Het is een trieste constatering. Op zondagmiddagen zie je geen vaders met kinderen in de rij staan voor een kaartje, en is er niet het verwachtingsvolle geluid van supporters die een tijdje later vol hartstocht zingen.

Ook op het Kasteel is het rustig. Sparta speelde gelijk tegen ADO Den Haag en draait een prima seizoen onder Henk Fräser.

VVV en Sparta nemen het komende speelronde tegen elkaar op. In de normaal zo sfeervolle Koel komt een andere typische naam uit de eredivisie op bezoek. En wij denken dat VVV wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account