Willem II – ADO Den Haag

Voorbeschouwing Willem II – ADO Den Haag (07-02-2021)

Willem II ontsloeg Adrie Koster en liet later weten dat Zeljko Petrovic de nieuwe trainer is. Tussendoor werd er verloren van Ajax en stond interim-trainer Gery Vink alle spelers van de tegenstander te knuffelen.

Petrovic stond wel weer voor de groep tegen Emmen en wist zijn ploeg prompt te laten winnen. De babbelzieke Joegoslaaf is echt geen wondertrainer, want FC Emmen heeft gewoon heel weinig kwaliteit in huis.

Willem II staat op dit moment op de teleurstellende zestiende plaats in de eredivisie en moet aan de slag om de nacompetitie te ontlopen.

Dat geldt natuurlijk ook voor ADO Den Haag dat een plekje lager staat op de ranglijst. In Den Haag lijkt het nooit rustig. Bij de volksclub is er altijd wat aan de hand, en zo hoort het ook. ADO speelde afgelopen weekend gelijk tegen Sparta. Het werd zondagmiddag 1-1 Daar schoot ADO niet veel mee op.

Voor beide ploegen geldt dat er punten nodig zijn om hogerop te komen. ADO haalde wat opvallende versterkingen, maar dat komt er nog niet helemaal uit. Willem II probeert het met een nieuwe trainer.

Maar misschien komen ze wel allebei gewoon in de nacompetitie terecht. Dan mogen ze het zwakke FC Emmen allebei dankbaar zijn. O ja, de onderlinge wedstrijd. Wij denken dat ADO wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account