Willem II - Feyenoord

Voorbeschouwing Willem II – Feyenoord (04-10-2020)

Willem II sloot zondagmiddag een vervelende week af met een gelijkspel tegen FC Emmen. Eerst was er die harde Europese nederlaag tegen Rangers FC en daarna kwamen de supporters van de Tilburgers in opspraak. Volgens mensen die nooit in een stadion komen en de politiek waren de fans van Willem II het schuim der aarde en de grootste aso's van ons land.

Maar is het zo gek dat de fans zo enthousiast waren? We moeten niet vergeten dat Willem II van ver komt en zelfs in de eerste divisie speelde nadat er ooit Champions League was gespeeld. Asociaal is de manier van doen van de Tilburgse fans dus niet. Onhandig wel.

En dat gold ook voor de fans van Feyenoord die van onze minister president hun bek moesten houden. Ook zij waren onhandig, net als de bruiloftsgasten van Grapperhaus. Het ging rond Feyenoord - ADO Den Haag wel heel erg veel over regels voor supporters. Er was duidelijk een vergrootglas op Rotterdam-Zuid gericht.

Gelukkig gebeurde er in de wedstrijd genoeg om het na afloop weer over voetbal te hebben. En dan kom je natuurlijk terecht bij de krankzinnig mooie goal van Senesi. Zoiets zie je niet vaak. Ook niet in De Kuip.

Senesi zal tegen Willem II ongetwijfeld een zelfde soort plan hebben, maar wij schatten Willem II wel een beetje hoger in dan ADO Den Haag. Toch denken wij dat Feyenoord wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account