Willem II – Vitesse

Voorbeschouwing Willem II – Vitesse (31-10-2020)

Laten we het eens over Willem II hebben. De Tilburgers kenden voor de corona-uitbraak een ongekend goed seizoen, kregen Europees voetbal toebedeeld, werden snel uitgeschakeld en vallen tot nog toe een beetje tegen in de eredivisie.

Het is allemaal wat kleurloos in Tilburg waar men het moet doen met een elfde plaats. Er werd de afgelopen weken gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle (0-0), verloren van FC Twente (0-3) en Feyenoord (1-4). Een wedstrijd tegen Vitesse is dus niet echt een fijn vooruitzicht voor de Tricolores.

Want Vitesse is in goeden doen. De Arnhemmers wonnen van PSV zonder smaakmaker Tannane die zich een week eerder belachelijk had gemaakt met wangedrag in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Maar ook zonder Tannane, die uitstekend kan voetballen, gaat het niet slecht met Vitesse dat dit seizoen een aanval kan doen op de top drie.

Daar zijn ze in Utrecht jaloers op, want tot op heden verzanden daar de ambities in een grote mond maar weinig daden. Overigens is daar de trainer John van den Brom die ooit succesvol speler was van... Vitesse.

In Tilburg is Vitesse de uitgesproken favoriet. De Arnhemmers presteren beter, voetballen leuker en komen stabieler over.

Dus wij voorspellen drie punten voor Vitesse.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account