Ajax – FC Utrecht

Voorbeschouwing Ajax – FC Utrecht (03-10-2021)

Ajax is als koploper bezig aan een uitstekende reeks. De Amsterdammers zijn in eigen land heer en meester en nagenoeg onverslaanbaar. Zowel verdedigend als aanvallend staat het uitstekend.

In de eredivisie is Ajax momenteel dé grote kanshebber voor de titel. Zeker nu ploegen die in het nabije verleden konden bijbenen het laten afweten. In het geval van PSV krijgt Ten Hag daarbij hulp van PSV-trainer Schmidt die zijn eigen ruiten wel heel gemakkelijk in gooit.

Bij FC Utrecht is het rustig. En dat is wel eens anders geweest in de Domstad. René Hake heeft zijn ploeg aardig op de rit. Er werden tegen NEC en PEC Zwolle prima overwinningen geboekt en de sfeer in het elftal lijkt uitstekend.

Er is nog geen echte ambitie uitgesproken door FC Utrecht. De club is wijs geworden door het verleden, maar wij zien deze ploeg hoog eindigen.

Dé revelatie van het moment is de Griekse spits Anastasios Douvikas. Hij heeft alles in zich om de nieuwe held in de Galgenwaard te worden. Hij speelt met passie en power. Bovendien weet hij het net redelijk makkelijk te vinden.

In de Johan Cruijff Arena is Ajax oersterk. Wij denken dan ook dat de Amsterdammers komend weekend winnen van FC Utrecht.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account