Ajax – Heracles Almelo

Voorbeschouwing Ajax – Heracles Almelo (06-02-2022)

Ajax kaapte in de winterstop Mo Ihattaren voor de neus van FC Utrecht weg. De Amsterdammers gaven de in de Domstad woonachtige blijkbaar hoop op een succesvolle terugkeer in de eredivisie.

Voorlopig start het Marokkaanse supertalent in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax tot hij conditioneel en mentaal alles op de rit heeft. Bij datzelfde Jong Ajax trainde de afgelopen weken ook Cristian Eriksen mee.

De Deen die afgelopen zomer uit de dood leek op te staan koos uiteindelijk voor een avontuur in Engeland bij het laag geklasseerde Brentford. De andere grote naam die vaak in verband werd gebracht met Ajax was Steven Bergwijn, maar hij kwam niet naar Amsterdam.

Wij denken dat Ajax in de tweede helft van het seizoen op jacht gaat naar de titel. Te beginnen komend weekend tegen Heracles. Je zou het bijna vergeten, maar ook bij Heracles moet het over voetbal gaan na alle ellende waarin de club de afgelopen tijd een rol in speelde.

Laten we dat niet elke keer oprakelen. De situatie is al pijnlijk genoeg. Vooral voor de nabestaanden van het verongelukte jongetje die de dronken Heracles-speler Vloet tegen moesten komen.

Ajax is natuurlijk de grote favoriet als Heracles op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account