FC Groningen – PSV

Voorbeschouwing FC Groningen – PSV (16-01-2022)

FC Groningen begint 2022 als de nummer twaalf van de eredivisie. In de afgelopen periode werd bekend dat trainer Danny Buijs bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer bij de noorderlingen.

Ook werd bekend dat Patrick Joosten de club gaat verlaten. Cambuur Leeuwarden toonde interesse in de aanvaller die van FC Groningen mag vertrekken op huurbasis. FC Groningen ging op trainingskamp onder aangepaste omstandigheden.

Wij denken dat dit een goede zet is geweest. Even op een andere plek zijn om de zinnen te verzetten om er na de winterstop iets van te maken.

Maar dan komt wel meteen koploper PSV op bezoek. De vraag is of FC Groningen dan stand houdt. PSV heeft tot op heden geen haast met het verlengen van het contract van trainer Schmidt. Wél werd bekend dat middenvelder Davy Pröpper stopt met voetballen.

Dit was misschien wel het meest opvallende nieuws van de winterstop. De middenvelder liet weten zich niet comfortabel te voelen in de voetbalwereld. Dan moet je dus je gevoel volgen. Daar kun je alleen maar respect voor hebben.

PSV wil ondertussen graag de strijd om het kampioenschap winnen van Ajax. Die strijd is nog niet beslist.

In Groningen kan PSV een goede stap zetten voor de tweede helft van de competitie. Wij denken dat PSV wint van FC Groningen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account