FC Twente – Ajax

Voorbeschouwing FC Twente – Ajax (22-08-2021)

Lange tijd dacht FC Twente de nieuwe competitie te beginnen met een overwinning op Fortuna Sittard.

De deze zomer aangetrokken spits Ricky van Wolfswinkel zorgde immers voor de openingsgoal waarmee de tukkers dachten op rozen te zitten. Helaas voor Twente kwam Fortuna Sittard langszij en ging er met de overwinning vandoor. De Limburgse doelpunten kwamen van de voeten van Seuntjens en Lake.

Ajax had in de eigen Johan Cruijff Arena een absolute droomstart tegen NEC. Binnen twintig minuten stonden de Amsterdammers al op een 4-0 voorsprong. Van de ploeg uit Nijmegen werd geen spaan heel gelaten.

Het is dat Ajax het na de 5-0 welletjes vond, anders had een grotere vernedering in de lucht gehangen. De Amsterdammers schijnen nog een vleugelaanvaller te willen kopen, al lijkt het elftal van Ajax goed bezet.

Zeker in eigen land kan Ajax met dit elftal op jacht naar prijzen. In Europees verband ligt dat misschien een beetje anders.

Als Ajax bij FC Twente op bezoek gaat is zeker dat de thuisclub zich wil revancheren voor de nederlaag tegen Fortuna Sittard. Ajax zal de koppositie graag willen verdedigen nu het de dreiging van FC Utrecht en Feyenoord voelt.

Wij denken dat de Amsterdammers daar vrij eenvoudig in gaan slagen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account