FC Twente – FC Utrecht

Voorbeschouwing FC Twente – FC Utrecht (11-09-2021)

Op papier heeft FC Twente een hele goede selectie. Het is opmerkelijk dat de club er in is geslaagd om spits Ricky van Wolfswinkel aan te trekken.

De spits die in het verleden furore maakte bij Vitesse en FC Utrecht is het boegbeeld van de club uit Enschede en moet voor de doelpunten zorgen. Maar tot op heden is de ploeg van Ron Jans vooral bezig om wisselende prestaties te leveren.

Er werd weliswaar knap gelijk gespeeld tegen Ajax, maar verliespartijen tegen Fortuna Sittard en Cambuur Leeuwarden waren natuurlijk niet om over naar huis te schrijven.

Zaterdagmiddag speelt FC Twente tegen één van de oude clubs van Van Wolfswinkel: FC Utrecht. Die club is meer dan uitstekend aan de competitie begonnen en wist in de vorige competitieronde op spectaculaire wijze Feyenoord te verslaan met 3-1.

Het elftal van René Hake zit uitstekend in elkaar en verloor onlangs aanvaller Gyrano Kerk. Deze aanvaller gaat het proberen in Moskou. In Utrecht zijn ze er niet echt rouwig om. Kerk is weliswaar snel en sterk, maar hij mist wel heel veel kansen. Men is wel onverdeeld positief over de prestaties van nieuwkomer Quinten Timber die uitstekend speelt.

FC Utrecht heeft het traditioneel lastig in Enschede, maar wij zien de Domstedelingen komend weekend winnen van FC Twente.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account