FC Twente – Feyenoord

Voorbeschouwing FC Twente – Feyenoord (28-11-2021)

FC Twente vinden we in de eredivisie terug op de zesde plaats en won afgelopen weekend met een zuinige 0-1 van Sparta Rotterdam omdat spits Ricky van Wolfswinkel uit een strafschop scoorde.

Maar uiteindelijk is 0-1 genoeg en mocht FC Twente dus drie punten toevoegen aan het totaal. Als FC Twente het hele seizoen met 1-0 wint worden ze (weer) kampioen. Dus een dikke prima!

Komend weekend komt Feyenoord op bezoek in Enschede. Houdt uw kinderen binnen! Het is te gek voor woorden, maar de ‘supporters’ van Feyenoord lijken momenteel vrij spel te hebben en overal mee weg te komen.

Je zult maar werken voor zo’n club. Dan heb je niet alleen te maken met dit tuig, maar ook met het kiezen van de juiste weg als het om een stadion in de toekomst gaat.

Voorlopig lijkt het ambitieuze Feyenoord City niet te worden gebouwd, maar moeten er verbouwingen aan De Kuip worden gedaan. Het zal. Op voetbalgebied doet Arne Slot het momenteel uitstekend met zijn ploeg die op een keurige derde plek staat en op papier mee doet om het kampioenschap. Let wel: op papier.

Tegen FC Twente zien wij Feyenoord wel winnen. Niet met grote cijfers, want: 0-1 is genoeg.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account