FC Twente – sc Heerenveen

Voorbeschouwing FC Twente – sc Heerenveen (15-01-2022)

Bij FC Twente zijn bijna alle ogen gericht op een man die momenteel ver van Enschede is. Ramiz Zerrouki is met Algerije de grote favoriet om de Afrika Cup te winnen.

De ster van de middenvelder van FC Twente is snel rijzende. De verrichtingen van Zerrouki worden op de voet gevolgd, want een mooi transferbedrag is meer dan welkom bij de club die nog steeds op de centen moet letten na een aantal moeilijke jaren.

Ondertussen doet de ploeg van Ron Jans het uitstekend in de eredivisie. Op de ranglijst staat FC Twente op de zesde plaats.

Een paar plekken lager, op de tiende, vinden we sc Heerenveen. Die club verloor in de winterstop Joey Veerman aan PSV. Dat is toch een aderlating voor Heerenveen. De Friezen hebben interesse in Thom Haye en lieten onlangs weten dat Benjamin Nygren mag vertrekken.

Haye is momenteel één van de uitblinkers van NAC Breda. Voor hem zou een overstap naar Heerenveen een mooi vervolg van zijn loopbaan zijn.

De kans is groot dat er komend weekend nog steeds geen publiek welkom zal zijn bij de wedstrijden in de eredivisie. Dit is voor Twente een flink gemis, want een volle Grolsch Veste maakt indruk.

Echter, ook zonder publiek schatten wij in dat Twente wint van Heerenveen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account