FC Utrecht – Feyenoord

Voorbeschouwing FC Utrecht – Feyenoord (29-08-2021)

Na de meer dan uitstekende seizoensstart die FC Utrecht had tegen Sparta, speelde het elftal van René Hake een ietwat teleurstellende wedstrijd tegen FC Groningen.

De Utrechters waren minder sprankelend en wisten nauwelijks mogelijkheden te creëren. De meest teleurstellende man op het veld was misschien wel Gyrano Kerk. De snelle aanvaller kwam nauwelijks zijn man voorbij en droeg maar weinig bij aan de aanvallende intenties van zijn ploeg.

Kerk moet het van zijn snelheid hebben, beschikt over een goede techniek en is fysiek sterk. Over zijn spelinzicht zijn de meningen verdeeld. In Utrecht is men er niet heel rouwig om als die langverwachte transfer er komt.

Zondag speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Dit is ietwat beladen omdat men zich in de Domstad de afgelopen jaren meerdere keren benadeeld heeft gevoeld door de Rotterdammers.

Anno nu is Feyenoord de onverwachte koploper van de eredivisie en heeft het met Bryan Linssen de topscorer van de eredivisie in huis. Dat heeft mede te maken met de overwinning op Go Ahead Eagles. Die wedstrijd werd door Feyenoord gewonnen met 2-0. Linssen maakte beide treffers. Daarbij moet worden aangemerkt dat met name zijn tweede er eentje was van ongekende schoonheid.

FC Utrecht is gedreven en heeft (naar het nu lijkt) het publiek achter zich staan. Wij denken daarom dat FC Utrecht kan winnen van Feyenoord.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account