FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing FC Utrecht – Go Ahead Eagles (11-12-2021)

FC Utrecht zit, na een aardige start van de competitie, een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Dan hebben we het niet over de verloren wedstrijd tegen PSV, want die kun je verliezen.

Wie de statistieken er op na slaat, zal opmerken dat Utrecht in Eindhoven nauwelijks won. Maar ook tegen SC Cambuur viel het allemaal een beetje tegen bij FC Utrecht. De gebeten hond heet Maarten Paes.

Als doelman maakte hij in de afgelopen wedstrijden geen hele sterke indruk. Daarentegen was de doelman in Amsterdam de grote held in de gewonnen wedstrijd tegen rivaal Ajax.

Komende zaterdag komt Go Ahead Eagles op bezoek. Die club wordt momenteel geleid door Jan Willem van Dop. De inwoner van Zeist was in een vorig leven voorzitter van FC Utrecht en is nog altijd geliefd onder een groot deel van de FC Utrecht-supporters.

Hij is zelfs erelid van de supportersvereniging. Ook in Deventer begeeft Van Dop zich gemakkelijk onder de fans. Dat draagt bij aan een prettige sfeer tussen club en supporters. Wij kunnen ons voorstellen dat Van Dop het in de Adelaarshorst meer dan uitstekend naar zijn zin heeft.

Normaliter wint FC Utrecht van Go Ahead Eagles, maar gezien de huidige vorm gaan wij uit van een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account