FC Utrecht – NEC

Voorbeschouwing FC Utrecht – NEC (29-04-2022)

FC Utrecht is bezig aan een teleurstellend seizoen. Waar iedereen dacht dat de Utrechters dit jaar de Top 2 pijn gingen doen, is daar niets van waar gebleken.

Trainer René Hake moest de laan uit en de club hobbelt mee in de subtop. Onder de nieuwe trainer en kind van de club Rick Kruys werd er de afgelopen weken teleurstellend gepresteerd tegen RKC Waalwijk en Fortuna Sittard.

Afgelopen zondag werd er in De Kuip in de slotseconden van de wedstrijd verloren van Feyenoord. Zo sukkelt de club door naar het einde van het seizoen en hoopt het te pieken in de Play-Offs.

NEC dacht lange tijd met een gelijkspel te stunten tegen Ajax, maar toen kwam Ajax-spits Brobbey met de goal die de Amsterdammers drie punten schonk en NEC met de kater achterliet.

NEC staat op een keurige tiende plaats en doet op papier mee om Europees voetbal, maar dat lijkt ons toch iets te hoog gegrepen voor de Nijmegenaren die gewoon blij moeten zijn met deze prestatie.

In de Utrechtse Galgenwaard gaat NEC weer op jacht naar drie punten, maar Utrecht heeft ook wat recht te zetten. Wij denken dat de ploeg van Kruys daar vrijdagavond in slaagt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account