FC Utrecht – PSV

Voorbeschouwing FC Utrecht – PSV (13-03-2022)

Bij FC Utrecht zijn de supporters er helemaal klaar mee. Wie op de website van de officiële supportersvereniging van FC Utrecht kijkt, ziet huiscolumnist Dustin fel van leer steken tegen het spel dat FC Utrecht onder René Hake laat zien.

Afgelopen weekend speelde het ambitieuze FC Utrecht met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles en daar moest het blij mee zijn, gezien het spelbeeld. Want als de drie punten in Deventer gebleven waren, had FC Utrecht ook geen reden tot klagen gehad.

De clubleiding van FC Utrecht houdt zich stil. Wellicht verstandig. Immers: Hake heeft een aflopend contract. En hem de laan uit sturen kost de club (lees: grote baas Frans van Seumeren) meer geld dan het behouden van de trainer. Echter, op de langere termijn zal men toch moeten gaan nadenken: komen de zorgvuldig opgebouwde seizoenskaarthouders ook volgend jaar terug?

Komende zondag zal het druk zijn in de Galgenwaard. Dan komt PSV op bezoek en die club staat op de tweede plaats in de eredivisie en ruikt meer. Zeker nu Ajax lijkt te wankelen.

Een titel voor de Brabanders: dat is een droom die PSV graag uit ziet komen. Trainer Schmidt niet in de laatste plaats. Met een kampioenschap kun je zijn verblijf in het Philips Stadion als succesvol bestempelen. PSV is dus in vorm. FC Utrecht niet.

Wij gaan dus uit van een Brabantse overwinning in de Domstad.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account