Feyenoord – FC Utrecht

Voorbeschouwing Feyenoord – FC Utrecht (24-04-2022)

Eerlijk is eerlijk: wie een jaar geleden zou hebben gezegd dat Feyenoord op dit moment nog de enige deelnemer aan een Europees toernooi zou zijn, was waarschijnlijk uitgelachen.

Toch zijn de Rotterdammers halve finalist in de Conference League. We kunnen dus concluderen dat Arne Slot in Rotterdam een uitstekende prestatie levert. Dit jaar komt meestrijden om de titel nog te vroeg voor Feyenoord, maar dat zal niet lang meer duren.

Bij FC Utrecht willen ze graag een plekje in de top 3 aanvallen, maar tot op heden komt het er niet van. In de Domstad lopen uitstekende voetballers rond, maar het is wel allemaal een beetje hetzelfde.

Met allemaal goede technische spelers win je niet automatisch alle wedstrijden. Je hebt ook 'klootzakjes' nodig als het even niet loopt. Dan kun je een trainer ontslaan (René Hake) en vervangen door een ander (Rick Kruys), maar het probleem ligt dieper: er moeten ettertjes gehaald worden.

Mede om deze reden gaat Utrecht het niet redden in Rotterdam, hoewel de Domstedelingen eerder dit seizoen voor eigen publiek Feyenoord met 3-1 versloegen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account