Feyenoord – Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Feyenoord – Go Ahead Eagles (22-08-2021)

Het kan verkeren. Een paar weken geleden gaf niemand nog een dubbeltje voor Feyenoord en na de prima competitiestart tegen Willem II worden de Rotterdammers de hemel in geprezen.

Laten we niet vergeten dat Feyenoord in Tilburg tegen een heel matig Willem II speelde. Wel moeten we toegeven dat Guus Til een uitstekende wedstrijd speelde in Brabant. Komend weekend mag Feyenoord in De Kuip aan de slag.

Onder het oog van het immer kritische, maar trouwe Rotterdamse publiek mogen de heren het dan opnemen tegen Go Ahead Eagles.

En de Deventenaren hebben er zin in. Go Ahead Eagles, in de volksmond Kowet genoemd, promoveerde in het voorjaar naar de eredivisie en willen daar een blijvertje worden. In de regio is het vertrouwen groot: er kwamen ruim honderd sponsoren bij in De Adelaarshorst.

In dat stadion proef je nog de oude voetbalsfeer. De Vetkampstraat ademt voetbal. Een echte liefhebber komt daar aan zijn trekken. Maar of de Eagles ook voetballend goed genoeg zijn om een rol van betekenis te spelen valt nog te bezien.

Eerst maar eens naar De Kuip. Daar speelt Go Ahead Eagles dus tegen het ooit zo grote Feyenoord. Wij denken niet dat de ploeg uit Deventer er gaat winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account