Feyenoord – Heracles Almelo

Voorbeschouwing Feyenoord – Heracles Almelo (01-12-2021)

Bij Feyenoord begin Cyriel Dessers uit te groeien tot een ware cultheld. De spits die bij NAC Breda en Heracles succesvol was, maar bij FC Utrecht geen potten wist te breken is wel heel vaak beslissend voor de ploeg van Arne Slot.

Tegen FC Twente viel hij in om als supersub de wedstrijd open te breken. Dat lukte niet, maar het is voor een trainer heerlijk om zo’n speler achter de hand te hebben. Met de tegenstander van komende speelronde komt Dessers een oude werkgever tegen.

Want de sympathieke Vlaming was redelijk succesvol bij Heracles Almelo. Hij kwam er destijds terecht via een ruildeal met Adrian Dalmau die nu de bank warm mag houden in Utrecht. Zo op het eerste gezicht leek dat een goede ruil voor FC Utrecht. Inmiddels weten ze wel beter in de Domstad.

Al was het wel invaller Dalmau die afgelopen zondag de wedstrijd besliste door hard tegen Knoester aan te koppen waarna de bal lullig achter doelman Blaswich rolde en Heracles met lege handen achter bleef.

Een lege Kuip voelt koud aan. Zonder publiek is het nog groter en ongezelliger. Feyenoord zal daar moeite mee hebben, maar wij verwachten wel dat de Rotterdammers winnen van Heracles.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account